Skontaktuj się z nami! tel: 694-285-573 | info@efektpartner.pl | Efekt Partner w:

 
skuteczne pozycjonowanie stron www
Budowa stron Internetowych Wrocław
skuteczne kampanie google adwords
pozycjonowanie stron, kampanie adwords, budowa stron
  • Szybki, Tani i Skuteczny sposób na wypromowanie Twojej firmy! SPRAWDŹ!

  • Jesteśmy skupieni na Twoich potrzebach, nie na trendach! ZOBACZ OFERTĘ!

  • Wykonaj pierwszy krok, aby znaleźć się na szczycie! SPRAWDŹ NAS!

  • MEGA PROMOCJA !!! Tylko teraz! Nie czekaj! ZOBACZ KONIECZNIE!

  • skuteczne pozycjonowanie stron www
  • Budowa stron Internetowych Wrocław
  • skuteczne kampanie google adwords
  • pozycjonowanie stron, kampanie adwords, budowa stron
 
 
 
 
 

Polityka Prywatności

Firma Efekt Partner Łukasz Tchir zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności.

Każdego klienta i użytkownika witryny obowiązuje aktualna Polityka Prywatności.

Formularz kontaktowy

Na podstronie Kontakt znajduje się formularz kontaktowy, dzięki któremu można skontaktować się z firmą Efekt Partner Łukasz Tchir lub przesłać zapytanie dotyczące świadczonych usług. Użytkownik może przesłać następujące dane: imię, nazwisko, numer telefonu, e-mail oraz treść zapytania. Użytkownik może także zaznaczyć pole Newsletter i w ten sposób zapisać się na otrzymywanie informacji o aktualnych promocjach, ofercie oraz nowych artykułach, które pojawiają się na stronie. Użytkownik klikając w przycisk WYŚLIJ znajdujący się pod formularzem kontaktowym wyraża zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych.

Użytkownik, który chce zrezygnować z otrzymywania Newslettera może kliknąć przycisk "Chcę się wypisać", który znajduje się na końcu każdej automatycznej wiadomości wysłanej przez naszą firmę.

Dane osobowe

Dane osobowe klientów firmy Efekt Partner Łukasz Tchir są przetwarzane zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2002 roku, nr 101, poz. 926 ze zm.).

Dane osobowe uzyskane z formularza kontaktowego oraz dane klientów firmy pozyskane z innego źródła (np. telefonicznie) są wykorzystywane jedynie przez firmę Efekt Partner Łukasz Tchir i nie są w żaden sposób rozpowszechniane ani sprzedawane innym podmiotom.

Niezapowiedziane wiadomości

Firma Efekt Partner Łukasz Tchir zastrzega sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe posiada i które zgodziły się z Polityką Prywatności.

Pod pojęciem niezapowiedzianych wiadomości rozumie się informacje odnoszące się bezpośrednio do usług i produktów firmy Efekt Partner (np. zmiany, wewnętrzne promocje) oraz niekomercyjne listy (np. życzenia).

Cookies

W witrynie zainstalowane jest narzędzie Google Analytics, które dokonuje analizy ruchu użytkowników na stronie. Narzędzie to korzysta z cookies (ciasteczek), czyli niewielkich plików zawierających informacje tekstowe zapisywane na komputerze użytkownika. Informacje uzyskane przy użyciu tego narzędzia służą jedynie do celów statystycznych oraz do polepszenia użyteczności witryny należącej do firmy Efekt Partner Łukasz Tchir. Jeśli użytkownik nie wyraża zgody na monitorowanie swojej aktywności w witrynie może wyłączyć w swojej przeglądarce obsługę JavaScript oraz usunąć pliki cookies.

Cookies są nieszkodliwe ani dla komputera ani dla jego użytkownika i jego danych.

Kontakt

Firma zbierająca dane: Efekt Partner Łukasz Tchir, ul. Kamienna 103/10, 50-547 Wrocław, Polska.

W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt korzystając z formularza kontaktowego na stronie kontaktowej.

Prawa Autorskie

Zawartość witryny jest chroniona prawem autorskim. Kopiowanie, przetwarzanie i udostępnianie treści, zdjęć, zrzutów ekranu i innych materiałów jest zabronione.